Opinie

    positive review  Polecam pełen profesjonalizm Zdane za 1 razem. Polecam w szczególności instruktora Konrada Ż . Prawdziwy profesjonalista który wymaga ale uczy perfekcyjnie

    Rafał Skotnicki Avatar Rafał Skotnicki
    29 May 2020

    positive review  Profesjonalne podejście do szkoleń i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Nie mogę napisać nic innego, po prostu polecam!

    Karol Jarosz Avatar Karol Jarosz
    9 September 2020

    positive review  Bardzo dobrzy instruktorzy, super atmosfera Polecam każdemu

    Piotr Skipper Avatar Piotr Skipper
    27 July 2020

    positive review  Polecam najlepszą szkołę motocyklową!!! Niesamowita atmosfera, świetnie przygotowany plac i nowe motory to tylko kilka z najważniejszych zalet. Najlepsi natomiast są sami instruktorzy a zwłaszcza Konrad, który tak potrafi zmotywować ze już na pierwszej jeździe robisz ósemki jedną ręką. Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie. Wszystkie opinie napisane wcześniej w 100 procentach są prawdziwe. Pozdrawiamy niesamowitą ekipę, acha i Panie Bogdanie dziękujemy za pyszną kawę 😉 😙😙😙 Aneta i Krzysiek

    Aneta Duda Avatar Aneta Duda
    26 September 2020

    positive review  Polecam Motoelkę wszystkim chcącym rozpocząć przygodę z motocyklem. Profesjonalne podejście, świetna atmosfera, duża wiedza instruktorów, nie wspominając o anielskiej cierpliwości 😉 dzięki wielkie Łukasz i Bogdan! Jesteście najlepsi!

    Ewelina Bigos Avatar Ewelina Bigos
    15 September 2020

    positive review  Jeżeli jesteś świeży w temacie jazdy na motocyklu instruktorzy "motoelki" pomogą Ci przyswoić wszystkie tajniki związane z jazdą na dwóch kółkach i zdać egzamin za pierwszym razem 😉 ... Dzięki Konrad za poranną pobudkę przed egzaminem ( po ciemku też się fajnie jeździ ) i wszystkie wskazówki 😉 . . . Polecam!

    Przemysław Dominik Cyran Avatar Przemysław Dominik Cyran
    11 September 2020

    positive review  Serdecznie polecam! Profesjonalni instruktorzy i super podejście do kursantów 🙂 Nie robiłem tu co prawda kursu, tylko jazy doszkalające. Bardzo sprawnie udało się znaleźć i poprawić słabe punkty. Oczywiście egzamin zdany 🙂

    Rafał Gasiński Avatar Rafał Gasiński
    8 June 2020

    positive review  Super szkoła super instruktorzy z indywidualnym podejściem. Pomoc, tłumaczenie i wsparcie na najwyższym poziomie 👍👍👍 Bez problemu mogłem mieć dodatkową jazdę na godzinę przed egzaminem - to też mi dużo dało 🙂 ). Polecam!!!

    Bartosz Kornaś Avatar Bartosz Kornaś
    18 August 2020

    positive review  Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego i indywidualnego podejścia instruktora, Bogdan już na pierwszych zajęciach na placu zauważył moje słabe punkty, skupiliśmy się na nich co pozwoliło mi na zdanie za pierwszym podejściem. Bogdan jest też przemiłym człowiekiem, bezstresowe podejście do kursanta pozwala na odbywanie zajęć w miłej atmosferze. Gorąco polecam!!!

    Jacob Borkowski Avatar Jacob Borkowski
    1 July 2020

Kontynuując, akceptujesz pliki cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij